Måske moske

Tosseanstalten troede at folk lå brak ovenpå gårsdagens abefest. De fleste gør vel det. Tosseanstalten har i hvert fald ondt i håret.

Én der dog ikke ligger på den lade side er den utrættelige Anders Gravers fra SIAD. Og gudske tak og lov for hans “kamp”, for hvorfra skulle man ellers hente årets første skraldgrin?

I dag stiller han spørgsmål på sin blog om hvorfor der er en moske på forsiden af Folkeuniversitetet i Aalborgs katalog:

Omslaget er øverst prydet med et billede af en moske, der minder meget om Al-Aqsa moskeen, beliggende i den gamle by i Jerusalem.

Det kunne antyde en sandsynlighed for, at det er ”Det arabiske Forår 2012”, der er øverst på programmet, eller det er Islam, der slår tonen an i programmet?

Tosseanstalten kan oplyse at det eneste korrekte er, at der står årstallet 2012 og ‘forår’ på forsiden. Minus ‘arabisk’ med andre ord. Hvad bygningen angår, så kan tosseanstalten berolige Anders Gravers med at oplyse at bygningen på billedet forestiller intet mindre end et af de nye 7 verdens underværker. Nærmere bestemt mausoleet Taj Mahal, der blev bygget af Shah Jahan til dennes kone.

Ikke nok med at Gravers ser arabisk skrift alle vegne.  Nu med at enhver kuppel er mistænkelig muslimsk.

Tusinde tak med sugar on top for årets første latteranfald!  Hvad skulle vi dog lave uden Anders Gravers’ kloge betragtninger? 🙂

Reklamer

45 kommentarer on “Måske moske”

 1. danawatsham siger:

  Nu må du da ikke gå hen og forlange faktuel viden af Gravers?

 2. Michael Larsen siger:

  Moske han har fået salami forgiftning!

 3. Henning Jensen siger:

  “Én der dog ikke ligger på den lade side er den utrættelige Anders Gravers fra SIAD. I ved ham der har islam, moskeer og muslimer på hjernen. Og gudske tak og lov for hans “kamp”, for hvorfra skulle man ellers hente årets første skraldgrin?”

  Så er det da godt at han ikke har set årets kalender fra pensionist-foreningen, for så havde det da kørt helt rundt for ham (mere end det gør i forvejen). Forsiden af kalenderen er tivoli i Kbh., taget ved nattetide. Det vil i hans forkalkede blik ligne en iransk moské, med halvmåne på taget.

  Jo, Anders And er sgu årtiders vinder af morbid humor . . .

  Det næste fra hans kant bliver antageligvis, at ordene Måske og Alle skal fjernes fra sproget, da det ligner Moske og Allah for meget. Og er kommet ind i dansk sprogbrug via muslimer-venner.

 4. John Dough siger:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHH!!!

  Der er absolut INGEN af de andre tosser, der kan fucke med den mand! De prøver alle ihærdigt, men Anders er og bliver den sjoveste – Den lukkede afdelings ubestridte konge af komik! 🙂

  Det må være et helvede at lide af den pågældende sygdom, men for satan hvor er det sjovt at iagttage! At dagen lang gå rundt i sine halm-isolerede træsko ude i Store Vorte, hvor det eneste arabiske kultur er hans Onkel Finns vandpibe, og lede efter tegn på at nu har Islam overtaget verden, må ikke være let. Heldigvis har han fået internet!!!

  Og inde på farlig_sort_mand.had er der jo masser af BEVISER, på at vi VANTRO lever på lånt tid!! Så Anders sidder med vilde øjne dagen lang og leder efter billeder af kupler og krimiartikler hvor der står “Gerningsmanden beskrives som mørklødet”….hvad i hede hulen det har med islam at gøre, ved kun han, men åh, hvor jeg håber han bliver ved i sit virke som MODSTANDSMAND og ikke får den nødvendige lægehjælp, for for saaatan hvor der bliver hylet af grin 😀

 5. benny bager siger:

  Robert Spencer (The Full Talk)

  Defend our Freedom! ACT NOW!Join us at Stop Islamization of the world! http://www.siotw.org/

  • benny bager siger:

   Ja Anders er ikke alene .Men prøv lige at modbevise hvad Robert Spencer stille og roligt forklare !!

   • Kirsten Jensen siger:

    Man skal aldrig prøve at modbevise, hvad en psykopat siger, når psykopaten er til stede. De bliver ekstrem voldelige.

    Hvad Robert Spencer angår: Al hans snak og al hans skriverier bygger på teorier. Han er lige så bindegal som Hitler og Stalin.

  • Benny. Det pis kan du slå op hos de rygklappende sekter der ser muslimspøgelser alle vegne.
   Bloggen handler i øvrigt om at Gravers skamrider Taj Mahal. Har du en holdning til det?

   • benny bager siger:

    Jeg kan nu godt se det morsomme i den måde i udstille Anders Gravers på ,Men er i i stand til at modbevise hvad han siger ???

    Prøv at overbevise mig om at islam er en fredlig tro !!

    • Tosseanstalten har da lige påvist at Gravers ikke fatter en klap om arkitektur. Hvad skal der mere til end at poste et billede af Taj Mahal for at bevise det?

 6. tictac22 siger:

  “Benny. Det pis kan du slå op hos de rygklappende sekter der ser muslimspøgelser alle vegne.” Eller måske muslimspegespøgelser nu når man er fra SIAD og kender slagter Gravers.

 7. tictac22 siger:

  Benny ham Robert Spencer er det ikke ham Breivik fik sine visioner fra.

 8. benny bager siger:

  Hvorfor undgår i at give et svar , men istedet kommer med et spørgsmål ,Jeg mente at det var jøderne der var forbeholdt denne taktik !

  Den Norske Anders var EN terrorist ,og hvad har gjort kan jeg kun fordømme .Men siden 9-11-2001 er der blevet udført over 18.000 dødelige terror andgreb af muslimer .

  Det kommer nu ikke rigtigt sammen med at islam skulle være fredens tro ,eller er det bare mig der ikke forstår hvor fredeligt de slår uskyldige mennesker ihjel ,Men selvfølge læser i koranen er det imod islam at slå uskyldige mennesker ihjel , men du er kun uskyldig hvis du tror på Allah ,ellers er du skyldig i ikke at tro på ham .Så i deres bog er der ikke tale om uskyldige mennesker .

  Lige som en muslimsk læge i danmark udtaler at det er pigernes eje skyld at de bliver voldtaget ,De kunne bare klæde sig ordenligt på !!!

  • Tosseanstalten er hverken en brevkasse, hvor man kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord eller en koranskole.
   Du må tage til pastor Gravers med dine spørgsmål.

  • Lars Jensen siger:

   » Hvorfor undgår i at give et svar , men istedet kommer med et spørgsmål ,Jeg mente at det var jøderne der var forbeholdt denne taktik ! «

   Nå, så blev jødekortet trukket.

 9. Benny siger:

  Det ser nu ud til at i har alle svarende ,men i vil bare ikke dele dem med mig ???

  • Tosseanstalten fatter nada af den sætning. Men hvis du stadig tror at tosseanstalten er en brevkasse, så tro igen.

   • Benny siger:

    Tosseanstaltens brevkasse

    Det lyder da ellers godt !!

    Og taget jeres indlæg i betrakting er jeg nu sikker paa et i ogsaa er i stand til at give et lige saa tosset svar til morskab for de fleste .

 10. Jamen Benny. Du er gået forkert. Dette er ikke en koranskole. Som sagt så må du ringe til pastor Gravers med dine spørgsmål. Alternativt kan du kontakte Rigshospitalets afdeling O. De kan træffes på telefon 35 45 62 12.

 11. John Dough siger:

  Benny, for fanden. Det lader til du er en vildt flink mand, men du er altså ret forvirret.
  Du slynger noget vanvid ud og så venter du spændt på at nogen indgår i en diskussion med dig. Når de så kun trækker på skuldrene, tager du det simpelthen som et bevis på at du har ret.

  Det med det ene hvide terrorangreb og de 18.000 “muslimske” (dvs enhver aggressiv handling begået af hvem som helst som ikke er på USA og NATOs side tælles med, og enhver aggressiv handling begået af USA, NATO osv osv tælles ikke med) og det næsten 10 år gamle fejlcitat af en muslim angående påklædning, er grotesk. Hvad Robert Spencer og hans hjemmeside angår, bliver du altså nødt til at indse, flink som du er, at han ikke spreder information, men hatespeech. Når du har en side som har til formål at indsamle ALT information om Islam i hele verden….og derefter fjerne alt som er positivt eller bare neutralt, og totalt ignorere det, så har man en side som efter ganske kort tids læsning gør læseren fuldstændig sindssyg og besat af tanken at en muslim er et utroligt ondt menneske, som er skyld i al verdens dårligdom.

  Uanset om billedet er 100% unuanceret og at man kunne lave en identisk hadside angående kristendom, jødedom eller en hvilken som helst anden gruppe mennesker, hvis man fjerner alt det positive og KUN medtager de negative sandheder og oftest usandheder/vandrehistorier. Kan du ikke forstå det? Og kan du forstå at ingen udover de andre psykisk syge fra SIAD og hvad de forskellige hadgrupper nu hedder, har lyst til at debattere med dig?

  Vi taler simpelthen forskellige sprog, Benny, og det vil vi fortsat gøre indtil vi andre også får muslimititis.

 12. Benny siger:

  Nu da det ikke er en brevkasse , skal jeg undlade at spørge hvad muslimititis betyder men i stedet gætte,!

  Men lad mig da fortælde dig en lille historie
  Da 9-11 skete var jeg i USA og oplevedet det på tæt hold .Det glædet mig at President Bush udtalte at han godt viste at islam var en fredfyldet tro og det kun var nogle få der var skyld i hvad der skete ,Enligt også mit indtryk af muslimerne ,vi havde selv nogle venner der var muslimer .

  Da muhammede tegningen kom frem blev vi meget kort efter inviteret ned til vores muslimske venner .Vi var knap kommet ind af døren før det gik op for os hvad det drejet sig om ,De ville skælde os ud fordig vi er dansker ????

  Selvfølge undret jeg mig over det , hvad har vi med den tegning at gøre .
  Jeg begyndte at læse ind til koranen og ja der står det højt og tydeligt Vi er ikke troende og kan aldrig blive venner med troende .Jeg stoppet ikke med at læse der , nu det havdet fanget min interesse .I dag er jeg fagtis enig med Robert Spencer.

  Jeg vil dertil sige at koranen er så mudret at den kan læses på lige så mange måder som der er muslimer . Ud over det er de fleste muslimer jeg har talt med enig i at islam ikke er en religion men en ideologi.

  Lad mig også filføje at jeg godt er klar over at de fleste muslimer er rigtig gode mennesker ,men de er muslimer før de er noget andet og der er aldrig en muslim der vil fortælde en anden muslim at han er for stærk i sin tro , men i stedet følge ham !!

  • Og hvad har alt det at gøre med Taj Mahal?

   Det er lige før tosseanstalten vil oprette en side, hvor man kan skrive om alt mellem himmel og jord, så vi andre kan få lov til at forholde os til emnet.

 13. benny bager siger:

  hvad har Taj Mahal , med tosser at gøre ??

  • benny bager siger:

   Det er lige før tosseanstalten vil oprette en side, hvor man kan skrive om alt mellem himmel og jord, så vi andre kan få lov til at forholde os til emnet.

   Det var nu John Dough der startet .

   • benny bager siger:

    Og igen ser det ikke ud til at jeg blokker pladsen for nogle andre der ikke kan komme til ,
    på grund af mig .

  • Det må du spørge tossen Anders Gravers om. Det var nu ham der studsede over bygningsværket. Tosseanstalten har blot korrekset Anders Gravers feberfantasier.

   • benny bager siger:

    Til Gravers udskylning , ja så kunne det nu godt ligne en moske .Men den må du tage med ham .

    • Det har jo tosseanstalten gjort. Læs blogindlæget én gang til. Langsomt. Og du vil opdage at tosseanstalten har analyseret Gravers paranoide skriblerier.

   • benny bager siger:

    Jeg fik det første gang , men en direkte samtale med gravers blev det ikke til ,er det ikke det sammen som at tage dit facebook foto og udstille dig som en grim person uden at give dig lov til at forsvare dit ud senen ???

  • Jesper Johnsen siger:

   ” hvad har Taj Mahal , med tosser at gøre ?? ”

   Til benny bager: På væggen i besøgsrummet på en tosseanstalt, hvor Anders Gravers og hans alias Kai Mikkelsen hører hjemme, hænger der et billede af Tai Mahal.

   På den anden side set, der er næppe nogen der gider besøge dem, så deres “hjerner” vil næppe tage skade . . .

 14. Michael Larsen siger:

  Jeg forstår ikke en meter. Endnu en DDL tosse, der skriver så dårligt dansk at man græmmes.

  Og sa skeiver dem de islamorobertober aft invandere har sa dålige danske kunskaer

  Gad vidst om Gravers er et navn, skal navne ikke starte med stort bogstav – nåhh jov

  • Jens Larsen siger:

   DDL skriver dårligt dansk, men de er jo heller ikke danskere, men en dårlig kopi af en elendig engelsk volds-fikseret forening.

   At stave Gravers med lille g passer meget godt til gravers’ intelligens, måske derfor.

  • benny bager siger:

   Kære MICHAEL .(jeg skriver hele dit navn med stort da det skal passe til dine følser for dig selv )

   Det glæder mig at de eneste du kan finde på mig er min dårlige evne til at skriv og formulere mig selv

   Det er bevist at folk som mig , der er dårlig til at skriver forstår til gængæld så meget mere end dig , der selv skriver at du ikke forstå en meter .

 15. […] skal vi ikke tage det fra den ene ende til den anden, ligesom den gang tosseanstalten forklarede Vor Kære Leder fra Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers, at billedet af en bygning på […]

 16. Jesper Johnsen siger:

  Når nu Det Store Tågehorn Anders von Gravers ser det som en moske, bør man undlade at sige Det Store Tågehorn Anders von Gravers imod.

  Ifølge lærebog for omgang med den slags personer, så kan det ødelægge deres psyke endnu mere end den er i forvejen, hvis de bliver imodsagt i væsentlige ting.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s