Overtro

Tosseanstalten troede at zombiehistorien var en lille svale udi primitiv tossetro. Men nej! Det skulle vise sig være en fejl. Til tosseanstaltens store begejstring!

På et af internettets mange galehuse bliver der manisk skrevet om de samme to personer (bloggerne Shansen og Zølck). Dag ud og dag ind. Fra morgen til aften og det halve af natten. Samme skriblerier med forskellig fyld. Som tarteletter med et væld af varianter af snasket og klistret tilbehør, med det eneste til fælles – at det hele smager af det samme – mel og støv.

Tosseanstalten har læst et mildest talt underholdende læserbrev som hjemmesiden glædeligt har lagt spalteplads til. Og nu er det sørme alvor med de to, som der bliver skrevet om 24/7

!  Man må formode at de pågældende er ved at pisse i bukserne af skræk.

Læs og gys (og grin) !

“**** VOGT JER ! ! ****”

I lever ikke evigt, og en dag vil døden indhente jer !

“Men vi er mange, der synkroniseret ønsker tidpunktet fremskyndet gennem mental påvirkning af jeres sind !”

Dem, der kender til VOODOO vil vide, at det virker !

Muahahahahaa! Virker?? Nu med en massetankestråle, der vil have samme effekt som kryptonit har på Superman!

Wohooo! VOODOO!!

Tosseanstalten takker for årets sidste store grin, og vi ser frem til mange flere perler fra knaldperlerne når vi skriver 2012!

Reklamer

7 kommentarer on “Overtro”

 1. scrooge siger:

  endnu en sølle stakkel der blot har lagt porno dvd’en på hylden en times tid mens han skummer af raseri over hans lorteliv. Synd at der ikke er en gadekost til sådant et talent! Alt det skidt og møg klovnen har suget til sig spreder han i målrettede doser mod hans indbildte fjender. Mandens kanalisering af had og trusler leveres frit fra leveren af nettets største original der kalder sig ytringsfrihedens vogter, alt i mens hans daglige trusler finder moro ved gadekæret.
  Gid distrikts psykiatrien atter vil finde vej til tosser af den kaliber

  • Ann siger:

   Kommentatorerne her er altså lidt på afveje. Der står jo ikke noget om det, I skælder ud over, i det indlæg, I kommenterer (og her slår jeg dig og Allan i hartkorn). Det er noget rod. Hvis I gerne vil kommentere, og det er jo altid skønt med lidt liv på siderne, skulle I tage at skrive jeres kommentarer ved det rigtige indlæg. Det andet bliver bare sådan lidt rodet.

   Alle de sproglige og grammatiske fejl er kun moderat forstyrrende, men ingen aner jo en kæft om, hvem og hvad du refererer til i dine udfald, og det gør det ret meningsløst overhovedet at skrive noget som helst, ikke?

 2. Allan Petersen siger:

  Det er da fornøjelig at tosser kan mødes her og spille Dumsmart, Jeres navn gør det jo helt legalt, i er fame seje. Kunne nu godt tænke mig at i øver jer lidt mere i jeres humor måske i skulle dyrke en pibe mere inden i går til tasterne.

  Hvem kalder sig ytringsfrihedens vogter ?

  Hvor i teksten er der trusler ?

  Tosserne er da så rigeligt bevist på de få dages levetid at de er samlet om denne her side
  Alle og en hver normal tænkende er jo godt klar over hvem der står bag siden her.

  Godt nytår fra AP

  • Nu er det ikke tosseanstalten der tror på voodoo eller kolporterer den slags fantasier.

   Selvom tosseanstalten fik 7 statelige planter Cannabis Sativa via pibe indenbords, så tror jeg ikke det vil ændre på det. Allerhøjest ville vi ikke kunne holde på vandet når vi bryder ud i latter.

   Godt nytår AP!

  • Ann siger:

   Trusler? Der står ikke et ord om trusler i ovenstående? Du er nok nødt til at læse det igen.

   Pågældende voodoo-læserbrev hyldes blot for sin enorme underholdningsværdi, og dertil ser skribenten frem til næste forrygende udspil.

   Jeg ved ikke, hvem der kalder sig ytringsfrihedens vogter. Det står der heller ikke noget om i ovenstående.

   Kan det tænkes, at du måske kommenterer en helt anden tekst, Allan?

   • Pia Konstmann siger:

    Hej Ann – og andre ;o)

    Jeg tror, at Scrooge og Allan refererer til den originale tekst fra “Bag busken”
    ( http://www.bagbusken.dk/?page_id=273 )

    Bortset fra det tragikomiske i den slags patetiske og kujonagtige udfald/trusler mod navngivne personer som visse personer fremkommer med, så er deres gentagne reklamer for nævnte personer og deres virke, samt p77 og derigennem flere andre personer og fora der beskæftiger sig med antiracistiske grupperinger og deres negative konsekvenser måske også med til, at åbne øjenene, hjertet og sindet på nogle af de nysgerrige unge mennesker der kigger forbi?

    Disse vil uværgerligt hurtigt opdage, hvor helt igennem latterligt og sindsforvirrende en parallelverden hadefulde/racistiske tumper lever i, med undtagelse af de få der finder den enkle verdensopfattelse “vi er gode, de andre er onde” dejlig nem og ligetil, da man ikke selv skal (må) tænke, men blot følge de andre og parere ordre!!

    De fleste over 10-12 år er fuldt ud klare over, at når der bruges trusler mod personer (og deres familier – uanset hvor idiotisk “snedigt” de er “kamuflerede” …
    Personer der alene gennem via internettet bruger deres/vores ytringsfrihed til at skrive om handlinger og holdninger, og gennem dokumentation og almen sund fornuft sandsynliggør, hvilke der skader vort land og dets borgere på kort som længere sigt, (og hvorfor), og hvilke personer man skal være ekstra agtpågivende overfor (og hvorfor).

    Det gør mig ondt for Margrethe og Carl-Erik, at de og deres familier konstant angribes af den lille flot latterlige barnagtige tumper, hvis verden kun kan hænge sammen hvis man laver ét sæt regler for egen opførsel og et ganske andet sæt regler for alle andre ….

    Især den med at være “ytringsfrihedens vogtere”, når man så tydeligt IKKE formår at forsvare sig med ord alene, trods man selv blot ser sig “angrebet” af ord alene, og det for langt de fleste er tydeligt, at det er fordi man ikke KAN dokumentere sine påstande, at man er nødt til at true ens politiske modstandere til tavshed vha de mest feje midler….

    Av av, hvor afslørende og PINLIGT!!

 3. scrooge siger:

  Allan Petersen din sølle stakkel. når du til en afveksling slipper remoten til dit fattige tv liv, så prøv at gå uden for din egen dør og se livet.
  Din gulvspandsmoral og onani over andres ulykke ligner en pervateret lidelse man før fik det hvide snit for. Har du fået det? Du lyder både føleleseskold og hjerneamputeret!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s