Tossetrusler

Det var jo forventet og kun et spørgsmål om tid. Personer der ikke ejer evnen at argumentere kommer med trusler. Til højre og venstre og med spredte hagl. Det kommer vel ikke bag på den begavede?

Her er et par guldkorn publiceret på en Facebookside. Der er hilsner fra en fan af det ikke voldelige og fredelige Dæjnish Defænse Liig (dem der kalder sig for noget på anglosaksisk til trods for at de er fra Danmark).

Det er ikke til at sige hvor gammel André er, men tankerne leder hen til en meget vred og selvpåtaget misforstået teenager. Slet ikke i julehumør.

Og hvorfor blive ved med at sende meddelelser på anglosaksisk? “Don’t fuck with me asshole”. Tøh. Du bor i Danmark. Tal dansk din hund. Det hedder. “Lad være med at kneppe med mig røvhul”.

Det sjove er, at trusselstosserne ikke aner hvem der står bag denne blog. Enhver kan oprette en fanside på Facebook. Tosseanstalten kan da ikke tage ansvar for at folk laver reklamer. Tosseanstalten kan i øvrigt ikke finde frem til ophavsmanden af fansiden på Facebook.

Så André og alle andre paranoide der tror de har opfundet den dybe tallerken: Keep looking! (dansk: Fortsæt kigge!). I skal lede et helt andet sted!


56 kommentarer on “Tossetrusler”

 1. Per Hansen siger:

  citat>Det er ikke til at sige hvor gammel André er, men tankerne leder hen til en meget vred og selvpåtaget misforstået teenager. Slet ikke i julehumør< citat slut . og her leger du selv skjul ,hvor gammel er du og hvad er enligt formået med denne side ??? Ja jeg bliver ved med at komme tilbage så det må more mig lidt . Dine humor er der nu ikke noget galt med ,det er kun din socialistiske tanke gang der er helt forskruget .

  • birthe siger:

   Hvem står egentlig for denne side ?? Jeg kan se, at der ikke er et godt formål med denne side, men jeg undre mig over, at en ukendt person vil være bekendt at trække folk ind her for at svine dem til ….. Så lige et godt råd til dig : Enten står du / I frem med navn , eller også bør Du / I nok lade være og svine folk til.. I stiller her anonymt, og det siger mere om jer, end den person, I sviner til……….

   • Tosseanstalten skylder ikke nogen noget som helst og tager sig friheden at kommentere folks skriblerier på nettet. At folk tolker logiske konklusioner som det at svine folk til, tja, det må folk selv ligge og rode med.

 2. John Dough siger:

  Kan du give eksempler på denne blogs socialisme, Per? 🙂
  Glædelig jul forresten

 3. scrooge siger:

  Dine humor er der nu ikke noget galt med ,det er kun din socialistiske tanke gang der er helt forskruget .
  Per Hansen

  Heheh forskruget, du mener vel forskruet! Men pyt med det, der er alligevel kun en marginal del af befolkningen der tager dig alvorligt. Inden du stiller op under Gravers nye faner, SIAD partiet, vil jeg anbefale dig at følge et dansk kursus. Så kunne du blive fulgt assimileret 🙂

  • Per Hansen siger:

   Ja jeg ved at jeg har problem med at stave ,men det er jeg enligt stolt af ,det betyder at der er så mange ting jeg forstår ,som du ikke har begreb om .

   • danawatsham siger:

    Nej. Det betyder, at du ikke har respekt for vores smukke sprog, og at du ikke gider ulejlige dig med at lære det, kære Per Hansen.

    Som ordblind, der HAR gjort indsatsen, vil jeg tillade mig at kalde det intellektuel dovenskab. Og diskvalificerende, at man kræver en indsats fra udlændinge, som man ikke selv gider ofre. Du ville i alt fald ikke kunne bestå danskprøve 3 …

 4. John Dough siger:

  Apropos folk som kæmper med sproget….
  André Eiby som tydeligvis hader Danmark og det danske, siden han konstant slår over i engelsk, har naturligvis ret til dette. På hans facebookvæg kan man se at han åbenbart kun har to interesser i sit liv – et bestemt religiøst mindretal og at true folk som ytrer sig. Og i stort set alle opslag, kommer hans danske til kort og han slår over i en engelsk floskel, som Steven Segal knapt nok ville tage i sin mund af frygt for at blive latterliggjort.

  Det skal gøres klart : Det er i orden at hade dansk og at hade ytringsfrihed, religionsfrihed og det øvrige demokrati. Det har nazister alle dage gjort. Man forstår dog ikke, at André ikke finder et andet land at berige med sit store intellekt, nu han hader det danske og demokratiet så meget, men det er hans egen sag. Derimod vil jeg dog foreslå at han får mere styr på det udenlandske sprog som han elsker.

  På den ene af hans to terrortrusler mod ytringsfriheden, er apostrofen placeret forkert. Apostrofen i ´EM står jo netop for de to bogstaver som mangler. Derfor ser det sjovt ud at der står EM´.
  Helt galt går det dog i den anden terrortrussel mod ytringsfriheden, idet der mangler et meget meget vigtigt komma. Derfor giver sætningen umiddelbart ikke mening, indtil man kommer i tanke om at ordet “me”, især i Australien men også meget i arbejderklassebritisk, bruges på denne vis for eksempel: “I dropped me kids off at school and drove to work in me car”.
  Altså i forbindelse med genstandsled.

  Derfor er den korrekte oversættelse af denne mentale gigants terrortrussel : “Lad mit røvhul være” (hvis man vælger at oversætte det pænt).
  Helt korrekt er det faktisk, og undskyld det grimme sprog, men ordene er hans : “Lad være med at bolle mig i mit røvhul”.

  At være genstand for analsex er selvfølgelig en privatsag, men siden Eiby tilsyneladende ikke bryder sig om, at folk konstant boller ham i endetarmen, forstår man godt hans evigt dårlige humør og racehad.

 5. André Eiby siger:

  Vi kan jo mødes og finde ud af det? Jeg er 44 år, ikke en forskruet teenager, men lad os dog tage det hele på én gang når vi mødes, jeg lover du får tæsk og prygel på god gammeldags Dansk manér, sprogbarrieren skal ihvertfald ikke skille os ad…….

 6. tictac22 siger:

  Ejby din sølle eksistens savner du selskab i julen?
  Vil vennerne fra Dænischhy Dæfeanse Leg ikke lege med dig.

 7. scrooge siger:

  eiby
  fik du slet ingen julegaver dit skvat? Tænk over det! Din opførsel som borger appelerer til voldsomme latterudbrud over narrøve på nettet.

 8. birthe siger:

  Nu kender jeg Andrè personligt, og jeg mener fandme ikke det er iorden at chikanere ham eller andre på denne måde…. Tag dig sammen, få et liv, eller stå frem og fortæl hvem du er…det her er sgu for latterligt

  • Tosseanstalten har da ingen forpligtigelse til at stå frem på nogen måde – i sær ikke når der bliver truet med tæsk. Det fatter enhver idiot.

  • I øvrigt er der ingen der har bedt den der Andre at hverken læse eller kommentere her. At han så farer frem med bål og brand og udstiller sig selv, samt at en Birthe kommer og rendende og “redder” ham kan tosseanstalten kun grine af.

   • birthe siger:

    du ved, hvad jeg ævler om …… ellers er du sgu godt nok dum………..jeg har stadig ikke fået svar på, hvad I opnår ved at udstille folk…… Uanset hvem det er, er det sgu ikke iorden…… jeg har min mening , og er da bedøvende ligeglad med, om du morer dig.

   • Birthe. Er det igen vild spekulation om hvem der står bag denne blog? Det finder du aldrig ud af.

    Og igen: Tosseanstalten udstiller ikke nogen. Det gør folk udmærket selv. At tosseanstalten kommenterer på offentlig tilgængeligt materiale er da ikke at hænge folk ud. Hvis folk er bange for at blive “hængt ud”, så skal de da bare lade være med at lukke lort ud. Så enkelt er det.

 9. André Eiby siger:

  Til din information har jeg intet med DDL at gøre, jeg er hverken medlem eller andet, så hvem er nu klovnen. John Dough, Jeg troede at vi to havde noget helt specielt sammen, men du gider åbenbart ikke når andre kan se hvad du skriver. Enten er du for eller imod pizlam, du siger én ting til mig men skriver noget helt andet, hvor lavt kan du synke…..helt ned på Zølckeniveau….

 10. tictac22 siger:

  “Nu kender jeg Andrè personligt, og jeg mener fandme ikke det er iorden at chikanere ham eller andre på denne måde” Sig mig Birthe eller hvad du nu hedder i virkligheden. Hvis du kender ham personligt syntes jeg at du burde tage og give ham et kæmpe kram her i julen. Manden trænger helt sikkert til et kæmpe kram og til at få at vide at hans truende tone på nettet ikke er i orden. På den anden side er jeg bange for at du deler mange af hans syge tanker og derfor næppe er til nogen hjælp.

  Husk det var jer der som fluer tiltrukket af lort dukkede op herinde.

  • birthe siger:

   du behøver ikke være i tvivl ang. mit navn… Ang. mit kendskab til Andrè kan jeg da se ud fra jeres udtalelser, at I IKKE kender ham 🙂 Men prøv dog for helvede at stå frem så vi kan se, hvem I er. bruge tid på at være efter folk, men tør ikke stå rigtigt frem er sgu da for kyllingagtigt… I er så meget til grin, og kender jeg Andrè ret, kan han da også kun grine af jer………….

 11. John Dough siger:

  Birthe – Han startede jo selv. En voksen mand der sender fysiske trusler på dramatisk og dårligt engelsk, kan du da forhåbentligt ikke forlange, at vi skal kunne modstå fristelsen til at gøre nar af.

  Eiby – “Til din information har jeg intet med DDL at gøre, jeg er hverken medlem eller andet, så hvem er nu klovnen. John Dough”

  I og med at jeg aldrig har påstået du er medlem af Dayynish Defæns Liiiik, så må det være dig. Men synes du ikke selv der er mange mange andre og større grunde til at du er en klovn?

  “Jeg troede at vi to havde noget helt specielt sammen”

  Sorry, men det var ikke mig der pumpede dig i numsen den anden aften. Vi har ikke noget sammen, har aldrig haft det, og får det aldrig.

  Angående dit tilbud om at mødes og slås, var den allerførste stenalderreaktion at sige ja tak af ren og skær nysgerrighed over de lovede “Prygel”.

  Derefter, da den normale hjerne satte ind, blev reaktionen til høj latter – ikke mindst ved tanken om videoen på din facebook væg, hvor du sidder og prøver at se barsk ud i solbriller og nazi-onale symboler. Og det bliver ikke mindre sjovt af at du er 44.

  Men så kom jeg til at google, og fandt adskillige ting, som gjorde mig mere forstående og empatisk overfor din ulykkelige situation. Bla. denne, hvor man ser eleverne fra en gammel specialklasse der leder efter hinanden. http://www.24.dk/group/efterlysningskolekamerater

  Pludselig giver tingene mening – dit enormt dårlige sprog, din insisteren på at løse problemer med slåskampe på trods af at du er en voksen mand osv osv.

  Det blev meget nemt at se for sig, hvordan en yderst lavt begavet mand med et mislykket og alkoholiseret liv i bagagen, blev offer for det miljø, som du befinder dig i nu.
  Fra nazisterne i 30erne over Ku Klux Klan og helt op til Dansk Folkeparti, har kloge, men onde mennesker, gennem hele verdenshistorien opnået magt ved at tiltrække og udnytte lavt begavede og marginaliserede mænd med mislykkede liv. De fodrer dem med had til en svag gruppe, som de bildes ind er en stærk og farlig trussel som skal udryddes. Vigtigst af alt, tilbydes de en identitet.
  Det er så uendeligt trist, og jeg for en, nægter at bidrage til din triste livshistorie og min egen dårlige karma, ved at brække dine arme og ben. Sorry. Du får mig ikke til det.

 12. scrooge siger:

  eiby
  du skal ikke slikke på pølsen når du er blevet bagdusket! Vi gider ikke høre på alt det lort du lukker ud af dit småtbegavede bj hul.
  Få dig nu en krammer, det hjælper, du finder sikkert en nede på cafe den kolde røv der vil gøre det for en sixpack

 13. tictac22 siger:

  http://wulffmorgenthaler.com/2011/12/22/
  Så er der aftensmad til Tosseanstaltens nationale gæster.

 14. tictac22 siger:

  Mon ikke du godt er klar over at du er til grin Birthe. Hvis nej så er det hermed sagt.
  Har du ikke en familie eller et job at passe. Pinligt at en på din alder bruger krudt på at frottere sig op ad folk der truer andre.

 15. scrooge siger:

  birthe din gamle havgasse, du er så gammel at du ondt af en afstumpet nar på 44. så er man edderhuggende skvattet og gammel.

  • birthe siger:

   Mit rigtige navn er Birthe Jensen, og min alder kender du vist ikke noget til…… men nok om det. hvad er formålet med at lave denne side, for at fornærme folk ??? Jeg ved, der er andre områder, der var værd at lægge kræfterne i istedet, så tænk jer om

   • Birthe. Kan du komme med eksempler på hvilke fornærmelser der er fremsat?
    Formålet med denne side er at bringe fokus på misinformation og manipulation – i sær fra højerfløjen. Plus deres hang til trusler, vold og hærværk.

   • birthe siger:

    birthe din gamle havgasse, du er så gammel at du ondt af en afstumpet nar på 44. så er man edderhuggende skvattet og gammel.,,,,,,, et eks.. og jeg kan ikke forstå , at I har så fandens travlt med hvad Andrè og andre skriver på nettet……. Pas jer selv

   • Tosseanstalten svarer kun for hvad tosseanstalten skriver. Hvad andre kommer af kommentarer kommer da ikke tosseanstalten ved.

    Du har i øvrigt selv bevæget dig ind på denne side og skrevet kommentarer. Hvis du ikke kan lide at der bliver svaret igen, så kan du da bare skride. Der er ingen der tvinger dig til at være her.

    Hvor svært kan det være?

 16. Benny siger:

  tosseanstalten! Har i selv en mening om noget ?
  Eller er denne side kun lavet for at svine forskellige mennesker til der har følser for vores land og gerne vil beholde det på danske hænder ,hvad i tilsynladende finder forkasteligt .
  Hvad er du en landsforæder .en forbandet muslim . eller en af de venstre kammerater der mener at livet bliver bedrede hvis i kan gå i lommen på dem der gerne vil arbejde.???????????????

 17. hdbiker siger:

  tænk i vil være jer selv bekendt at sidde her anonymt og kaste mudder i hovedet på hinanden det er da så barnligt få jer dog et liv

 18. hdbiker siger:

  John Dough til din orientering er der foreskel på me og my me betyder mig og my min/mit så vil jeg fortælle dig som mit brugernavn fortæller er jeg selv en del af biker miljøet og dont fuck with me asshole er noget du kan finde på HA ERS mc og betyder lad være at tage pis på mig RØVHUL!!!! ser du en dag en haer på sin cykel med den dont fuck with me asshole så prøv du at forklare ham hvad du fik det til da du oversatte det på google oversætter SPADE kunne være sjovt at tage screen shot og sende videre
  hack og find

  • Anders siger:

   Eh? Så det at nogle folk er store, stærke og voldelige, det betyder at man ikke kan sætte spørgsmål ved deres retsstavning og tegnsætning?

   Du har da nok ganske ret i, at det er de færreste der har lyst og mod på at fortælle et gangster-medlem at han er elendig til både engelsk og dansk, og at han faktisk har skrevet “lad være med at kneppe med mit røvhul” på sin læderjakke. Men det at man er bange for at få tæsk for at sige sandheden og derfor ikke gør det, gør sgu da ikke spaden mere intelligent eller vrøvlet mere korrekt.

   Hvis en gorilla har skrevet “2+2=5”, og ser ud som om den vil slå dig ihjel, så fortæller du den nok heller ikke at den tager fejl. Men det gør den nu alligevel uanset hvor meget den truer dig til tavshed.

 19. Michael Larsen siger:

  Kære Birthe
  Bare navnet bringer os tilbage til 60’erne, så du er nok +50.
  Jeg kan godt lide dine kommentarer om at stå ved sit navn og hvem man er også skriver du “Birthe” det er en retorik som er af de “bedre”.
  “birthe”

  december 26, 2011 kl. 3:59 pm

  måske er det på tide, at vi sætter navn på jer… eller vil I selv gøre det?????

  Svar

 20. Michael Larsen siger:

  Gad vidst om Birthe ikke hedder Jensen!

  • birthe siger:

   du har fuldstændig ret ang. mit navn, for jeg mener ikke, der er grund til at holde navnet hemmeligt 🙂 Jeg kan også se, at du bruger navn, jeg ved så ikke, om det er det rigtige. Det jeg mener : Hvis folk har noget at sige, så sig det dog, men lad vær og gem jer bag andre navne. det er sgu ikke iorden.

 21. Eddi Hansen siger:

  Nu har mange spurgt hvem der står bag den her side,,,, Mon ikke man skal finde svaret hos Zølck og co.?

  Desværre er der 2 fronter der er omtrent lige barnlige og lige farlige for menigmand, nemlig “Siad” på den ene side, som ikke forstår at leve i fred med sine medmennesker, hvis de har en lidt “forkert” farve eller et lidt “forkert” sprog. Indsnævrede personer, der ikke aner ret meget om det de siger, men blot ønsker sig et par minutter i rampelyset.

  Den anden front er dem jeg ynder at kalde “Zølckister,” nemlig en gruppe der elsker at hænge folk ud i flæng som værende racister og hadefulde, blot de ikke lige deler samme mening som gruppen som helhed…… Begge dele er lige farlige og hadefulde i deres retorik, og det eneste der kan stoppe disse latterlige barnagtigheder er, hvis man ignorerer dem herfra og til evigheden,,,,, Alt andet er blot at give dem næring til deres store ønske om at blive lagt mærke til, som syntes at være deres eneste ønske…

  • Du er velkommen til at analysere det tosseanstalten skriver. At du tolker det skrevne som had må du selv rode med. Du skal da bare komme med eksempler og underbygge din påstand med argumentation.
   Der er i øvrigt ikke nogen der bliver hængt ud her – de hænger sig selv ud på deres hjemmesider og på Facebook.

  • benny bager siger:

   Eddi Hansen .et sted har du ret ,men på denne anden måde følger jeg at du er lige som jøderne i tyskland under anden verdenskrig der sagde at det sker aldrig her!!

   og nu du siger det hvordan syntes du at det har gået med at ignorerer muslimerne de sidste 30 år ????

 22. John Dough siger:

  Benny – Hvad mener du med at ignorere muslimer? Der er da aldrig snak om andet. Især ikke i dit miljø. Men meget god sammenligning med jøderne under krigen. Situationen er nærmest identisk. Nu har Anders Gravers foreslået at sætte dem i lejre og fratage dem alle de samme rettigheder som Adolf Hitler fratog jøderne, så nu er nazisme-målet komplet og ude i det åbne. Men det kommer IKKE til at ske igen. Vi er trods alt et stort flertal som har lært af 30erne. Ingen skal længere bilde befolkningen ind at et religiøst mindretal er mindre danske end de lyshårede ariere. Den tid er forbi, selvom jeg kan mærke du savner den.

  Ham der rockeren – Læs mit indlæg igen, hvis du ikke forstod pointen med det engelske slang. I det du er fra rockermiljøet, må jeg beundre dit gåpåmod at du forsøger at belære mig, som er fra en anden uddannelsesmæssig baggrund, om sproglige ting, men jeg er ked af at sige, at det ikke rigtigt er din spidskompetence. Din spidskompetence er at true, kan jeg se, så fortsæt bare med det 🙂

  • Nah. Nu strammer du den. SIAD skriver højt og flot følgende:

   VIGTIGT: Nazister, islamister, kommunister, fascister og andre udemokrater kan IKKE blive medlem af SIAD

   Enhver kan jo se, at SIAD slet, slet ikke minder om hvad demokratiske tyskerne foretog sig ved at spærre folk ind i ghettoer og sætte folk i lejre. For ikke at tale om ærkedemokraten Stalin og Gulag 🙂

 23. Jens Madsen siger:

  DDL påstås at bestå af ikke ret mange medlemmer. Der er et eller andet der ikke passer. På deres hjemmeside kan man læse at de har 9 (skriver ni) divisioner samt en divisions-koordinator. Så enten har hvert enkelt medlem en stor post, og det er så det, eller også har de i hobetal af tilhængere.

  Tror selv det ikke er det sidste, der passer. Det er en organisation med relativt få medlemmer (stor forskel på hvad de selv siger og så fakta). Men det gør dem ikke mindre naragtige, når man ser dem lufte deres 7kW i skuldrene, men absolut intet lys i pæren – eller mindre farlige. Ham den norske tosse var jo kun en.

  • Benny siger:

   Jens Madsen.
   DDL påstås at bestå af ikke ret mange medlemmer.
   men absolut intet lys i pæren.

   Som i ser det , har i alle lys i pæren ,men hvad hjælper det nå der ikke er nogle hjemme ??

   Jens jeg ved ikke hvorfor , men jeg begynder at få et billide af dig som en lille skoledreng men en slikke pind i den ene hånd og en slange bøsse i baglommen på dine korte spejder bukser , på vej ud for at hjælpe muslimerne imod de i jeres forstand indbildte nazister. !!

 24. birthe hansen siger:

  Tosseanstalten

  På en tosseanstalt løb der en patient rundt på gangene og råbte: “Jeg er Napoleon, jeg er Napoleon!” “ÅÅRH hold nu op med det pjat du er ikke Napoleon” sagde en sygeplejerske, men patienten råbte bare endnu højere ” JEG ER NAPOLEON JEG ER NAPOLEON!!”
  Så blev de nødt til at sætte ham ned på en stol. Så var der en sygeplejerske der spurgte: “hvem pokker har bildt dig ind at du er Napoleon?” “GUD har sagt jeg er Napoleon, jeg er Napoleon”
  “NEJ!!! det har jeg aldrig sagt” sagde en anden patient.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s