Så er der tosserier serveret på et sølvfad!

Bagbusken.dk skriver harmdirrende om at Helle Thorning vil “starte” Danmarks økonomi ved at standse bilerne. Angiveligt har folketinget afskaffet starthjælp, hvilket vil ramme bilejerne. Falck og Dansk Autohjælp kan se frem til et fald på 20% af omsætningen og de startramte bilister er rasende. Ja, det er helt galt med den der Fair Løsning.

Der er ingen ende på hvor galt det står til med regeringen. Fakta er i følge bagbusken.dk, at:

1. Falck mister kunder grundet regeringen.
2. Falck må så fyre medarbejder grundet regeringen.
3. Flere menesker bliver arbejdsløse grundet regeringen.
4. Servicen til borgerne forringes grundet regeringen.
5. Danmark går konkurs grundet regeringen.
6. Der kommer flere hjemløse grundet regeringen.
7. og så videre – og så videre – og så videre.

Men fakta kan jo være så meget. Især hvis fakta er leveret af en komiker. For så bliver det jo bare til “fakta”.

Historien bagbusken.dk refererer til stammer nemlig fra siden heltnormalt.dk, der leverer opfindsome pseudonyheder i stil med RokokoPosten.

Jamen kors, hvor det må stå galt til, hvis man ikke kan skelne mellem åbenbar fantasi og virkelighed! Men underholdende, det er det, og tosseanstalten ser med glæde frem til hvad mon bagbusken.dk vil rapportere om når vi skriver 1. april!


7 kommentarer on “Så er der tosserier serveret på et sølvfad!”

 1. danawatsham siger:

  Tak for morgenens skraldgrin!

 2. Velbekomme da 🙂

 3. Jacob siger:

  Klaphatten fra Bagbusken har dog anbragt historien under “Fup”, så måske er det tænkt som en julejoke fra hans side. Det er i øvrigt ikke første gang, at folk er hoppet på Wulfmorgenthalers satire fra den side. 🙂

 4. John Dough siger:

  Hold nu op. Er det ikke ham der den psykisk syge Islamofob Gunnar? Er det ikke lidt ondt at gøre nar af ham?
  Manden lever i en forvirret omvendt verden magen til Anders Breivik hvor nazisterne er det samme som frihedskæmpere og de undertrykte minoiriteter er nazister….hvor hvidt er sort og sort er hvidt.
  Nu hvor Breivik er diagnostiseret som schizofren paranoid og Gunnar og hans ligesindede på alle de der racistblogs tydeligvist også er det, idet retorikken er 100% den samme, lige ned til at de skam også kalder sig antinazister og antiracister ligesom Breivik gør, og som Breivik tror fuldt og fast på at alle Danmarks pizzamænd er med i en dybt hemmelig sammensværgelse om at ISLAMISERE OS VANTRO, som de siger, så er der tale om helt officielt psykisk syge mennesker, og det er ikke pænt at brøle af latter fordi Nazigunnar blev forarget over noget satire, som han troede var ægte.
  Altså at kende forskel på virkelighed og fantasi er jo netop det hans sygdom forhindrer ham i, for fanden!!
  Så I skulle skamme jer!

 5. Michael Larsen siger:

  Gunnar Kanstrup en sand helt i sine egne øjne. Manden er ikke rigtigt udstyret i de øverste regioner. Efter flere debatter på diverse sider, hvor han hårdnakket bedyrede at han intet havde med SIAD at gøre, så er han en af de flittigeste skribenter både på “Fem i Tolv” og Facebooksiden. Manden har en alternativ begavelse.
  Krigsveteraner og pårørende er et sammenrand af islamofober, racister samt fremmedhadere.

 6. Michael Larsen siger:

  Her er lidt mere fra SIADs Facebook – fra den fantastiske Gunnar Snubi Kanstrup AKA Bagbusken samt Krigsveteraner og Pårørende, manden stod ikke i første række da der blev delt hjerner ud.

  Gunnar Kanstrup

  Hvordan kan tv syd tage en mand alvorlig der skriver som en hadefuld barn på en hemmelig hjemmeside http://​tosseanstalten.wordpress.com/​2011/12/22/tossetrusler/​#comments
  Manden er jo rablende hadefuld

  http://www.facebook.com

  Tossetrusler
  tosseanstalten.wordpress.com
  Det var jo forventet og kun et spørgsmål om tid. Personer der ikke ejer evnen at argumentere kommer med trusler. Til højre og venstre og med spredte hagl. Det kommer vel ikke bag på den begaved…..

  Del · for 13 timer siden.

  Johan Freudendal TV2 tager Shansen som “ekspert” og JyskeVestkysten tror på DF-Nyt, så det går da ad helvede til med den danske presse ;o)
  for 13 timer siden · 2.

  Gunnar Kanstrup https://www.facebook.com/​michaelsl1?sk=info Margrethes handicap hjælper
  for 12 timer siden.

  Johan Freudendal Og han er missionsk, ih hvor han dog hykler
  for 12 timer siden · 2.

  Gunnar Kanstrup Johan Alle radigale ekstremister skjuler sig bag et og andet klovnen her skilter sig som kristen og hyler op om at vi skal have flere moskeer til Danmark nej han er blandt de morderne værnemager
  for 12 timer siden · 2.

  Gunnar Kanstrup http://www.bagbusken.dk/​?p=185
  for 7 timer siden

 7. Per Hansen siger:

  Nu finder i på mange navne at kalde Gunner ,men er realiteterne ikke at i vælger ikke at se sandheden i øjne i jeres naivitet og tosse gode fjolser i er , der heller sætter samfundets sikkerhed over styr en at prøve at forstå hvad der virkelig sker i verden i dag.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s