Når en falsk historie bliver sand

Stort halløj på avisen JydskeVestkysten! 9-årig pige rullet i glasskår! Og dog. Få timer senere viser det sig at historien er usand. Skolelederen har endevendt butikken, og har ikke fundet nogen Marina på 9 år og ingen kan huske begivenheden.

Uriaspostens Kim Møller var meget hurtigt ude med den første historie. Det blev slået stort op at nu er det også for galt med de der tosprogede. Når historien visede sig være usand, så kom han med en meget fantasifuld forklaring:

Skolelederen hævder glasskår-historien er løgn, blandt andet fordi der aldrig har gået en ‘Marina’ på skolen. Har gravet lidt i sagen – navnet er såvidt jeg kan se opfundet af pårørende, for at beskytte pigen. Vildt, at TV2 bare køber dementiet, så nemt.

Opdate. Jeg har med 99 pct. sikkerhed navnet på pigen. Holder det væk fra nettet.”

Kim Møller. Den store Miss Marple har efterforsket sagen og regnet ud, at navnet må være opdigtet (til trods for at der ikke står en klap om opdigtede navne i avisen). Han har sørme gravet i det, men vil ikke vise det 99% store hul han har gravet. Stuur stuur hemmelighed!

Men enhver idiot kan se, at hans teori ikke holder. Hvis man for det første vil beskytte pigen, så vil man da aldrig sige at hun er rullet i glasskår. De evt. bøller, der var med til rulleriet vil jo huske episoden. For det andet, må man formode at Marina hedder Lambertsen i efternavn lige som faren. JydskeVestkysten har i øvrigt prøvet at få fat i Hr. Lambertsen uden resultat. ¿qué?

Og når man læser kommentarerne på Uriasposten, så galper kommentatorer op om muslimer og islam. Som om det at mobbe klassens tykke dreng iført bøjle og Squash-briller skulle være en særlig muslimsk disciplin?  Her er et udpluk.

“Det afgørende på længere sigt er ikke, hvad muslimerne mener om danskerne, men hvad danskerne mener om muslimerne”, skriver falkeøje.

“Endnu engang en dhimmi-politikommisær, der baner vejen for islams ekspansion. Sådan et dumt svin, ham Tage Jehn”, skriver Frank P.

“Vi skal vedgå overfor alle vi taler og skriver med, at vi ikke kan døje muslimer, at vi aldrig kommer til det, og at vi vender dem ryggen og undgår dem i videst muligt omfang”, skriver falkeøje.

Kommentar 48 bringer en afsporet julemeny:

“Bare der er masser af flæskesteg, sylte, spegepølse, rullepølse og alverdens andet tilovers af grisekød fra julefrokosterne. På rugbrøden med det og ud i skolerne”

Jaah. Herligt! Tænk hvis danske diplomatbørn i Kina fik kørt hund, kat, tørrede hønsefødder og firben ned i halsen. Så ville der være julefred på jord!

Ding dong dynamo siger tosseanstalten! Der er både Zyprexa og benzodiazepiner i varierende farver og størrelser på vej!

Reklamer

2 kommentarer on “Når en falsk historie bliver sand”

  1. Jens Madsen siger:

    Objektivitet og sandhed har aldrig været det, SIAD, DDL, Danskernes Parti og andre nazistiske tossehoveder har lidt af. Nok også derfor de ikke er større, eller bliver større.

  2. polyb siger:

    Læg i øvrigt mærke til, at Kim Møller opdaterer sin artikel den 25. december, 5 dage efter at den oprindeligt blev postet og længe efter at folk er holdt op med at tjekke den, med en kort notits om at han tog fejl.

    Alle medløberne opdager således ikke at deres orakel tog fejl, men skulle nogle modstandere bonge ham for det, så kan han smart lige henvise til at han skam har indrømmet fejlen.

    Det er simpelthen så utroværdigt. Hvorfor bringer han ikke sit dementi som et nyt indlæg, så alle ser det? Og hvor ofte benytter han mon denne “metode” hvor løgnen får lov at leve videre som sandhed?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s